فایل ورد تاثير انديس پخت کلينکر در مصرف انرژي حرارتي کورههاي دوار سيمان

لینک دانلود

فایل ورد تاثير انديس پخت کلينکر در مصرف انرژي حرارتي کورههاي دوار سيمان دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد تاثير انديس پخت کلينکر در مصرف انرژي حرارتي کورههاي دوار سيمان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد تاثير انديس پخت کلينکر در مصرف انرژي حرارتي کورههاي دوار سيمان،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد تاثير انديس پخت کلينکر در مصرف انرژي حرارتي کورههاي دوار سيمان :


سال انتشار : 1395



تعداد صفحات :13

چکیده مقاله:

فرایند تولید کلینکر در حدود 90 در صد از انرژی مصرفی تولید سیمان را شامل می شود. مصرف انرژی حرارتی شامل پیش گرم کردن، کلسیناسیون و پخت مواد خام در پیشگرمکن و کوره می باشد و تقریبا تمامی انرژی حرارتی مصرف شده در صنعت سیمان، در این فرایند مصرف می شود. در این فرایند SiO2 ،Al2O3 ،Fe2O3 ، CaO و سایر عناصر فرعی با یکدیگر ترکیب شده و مینرال های کلینکر را ، در بازه دمایی 800 تا 1450 درجه سانتیگراد ایجاد می نمایند. در راستای ممیزی انرژی در کارخانه سیمان ممتازان، درصد منیرال های کلینکر تولیدی در یک دوره 28 روزه اندازه گیری شد و اثرات آن بر انرژی مصرفی حرارتی فرایند، با تکیه بر مفهوم قابلیت پخت پذیری کلینکر، ، بررسی شد و مشخص گردید که کاهش 16/0 واحدی این اندیس، کاهش 4 درصدی انرژی حرارتی مصرفی کلینکر را به همراه دارد.

توضیحات بیشتر